Крале на силата! Киро Скалата и Данчо Йовчев със зрелищно шоу на плажа

Киро Скалата и Йордан Йовчев са имена, чието споменаване отваря врати. Представете си какво ще се получи, щом двамата се съберат в едно шоу - това ще се случи този уикенд в Пловдив. Фитнес гуруто и олимпийската легенда в гимнастиката се пускат в надпревара за сила и издръжливост, а всеки който пожелае - може също да изпробва своите възможности.
 
Скалата призова Данчо "на терен" в шоуто си "Крале на силата", на което Sporta.bg е медиен партньор. Състезанието за максимален брой набирания и кофички ще се проведе тази събота от 16 часа в Аква Парк Санкт Петербург под тепетата. Както подобава на събитие от подобен ранг - монтирано е професионално оборудване, току до основния басейн.
 
След демонстрация на шампиони по уличен фитнес, Скалата и Йовчев ще дадат старт на надпревара за предметни награди от 5000 лв. във възрастовите категории деца, тийнейджъри, възрастни, ветерани, мъже и жени. За отбелязване е, че именно "Крале на силата" бяха арената за първата публична изява на имена като Митьо Крика и Любо Лежанката, които впоследствие се превърнаха в истински звезди.
 
Премиерата на възроденото шоу в телевизионен формат ще бъде по екшън телевизията В1В. 
 
Преди 20 години бе реализирано първото шоу "Крале на силата". Идеята бе на продуцента Кирил Вълчев-Скалата. Кръстник на това историческо предаване беше издателят на списание "Мускули и Фитнес" - Светомир Хубенов. По-възрастното поколение помни, че във времената на социализма, а и след това, лостовете за тупане на килими и детските катерушки се явяваха най-модерните уреди, на които фитнес маниаците развиваха мускулатурата си. Сега времената са други и в повечето паркове и градинки могат да се използват безплатно установки за уличен фитнес.
 
Именно такова оборудване е монтирано в Аква Парк Санкт Петербург, за да може деца, тинейджъри, възрастни и ветерани да премерят силите си. За най-добрите ще има куп награди, така че усилията им няма да са напразни. Шоуто е гарантирано - 4 август от 16:00 часа. Киро Скалата и Данчо Йовчев Ви очакват, не пропускайте шанса си да се докоснете до тях, да усъвършенствате фитнес познанията си, а защо не - да станете следващите звездни имена, каквито "Крале на силата" са доказали, че могат да изковат.