Кобрата се готви усилено за Уайт, ще гледа брат си в събота

снимка: twitter.com

Кубрат Пулев вече не чувства никакви болки от скъсания гръден мускул и се подготвя здраво за предстоящата битка с Дилиън Уайт. Това разкри пред "Нова" по-малкият му брат Тервел. Малката Кобра също излиза на ринга за пореден път тази събота (7 април). Той ще се бори за 10-а победа срещу унгареца Ласло Пензеш във Виена, а брат му ще гледа срещата на живо.

"Мога да кажа, че се очакваше развитие с него и да излезе някакъв мач, но не знаех точно с кой противник би могло да се организира", сподели Тервел за бъдещата битка на брат си. "Гледал съм мачове на Дилиън Уайт, той е доста атрактивен и настъпателен боксьор. Ще се получи интересен сблъсък".

"Един такъв елиминационен мач е необходим и победителят ще играе с Антъни Джошуа. Кобрата в момента е в Германия, подготвя се. Мога да кажа, че контузията му вече е в миналото. Той усилва оборотите на подготовката си", разкри Тервел подробности "от кухнята".

Той заяви, че все още не е коментирал с брат си предстоящата битка и не знае каква е нагласата му. 35-годишният българин обаче разкри, че Кобрата ще го гледа срещу Пензеш в събота.

"Кубрат ще дойде от Германия във Виена за моя мач в събота. Смятам, че съм подготвен. Мачът ще е показателен какво сме свършили, доколко сме го свършили. Надявам се да съм готов и да зарадваме хората", сподели Тервел Пулев.