Кобрата: Не искам да убивам Фюри, но ми е удобен

Кубрат Пулев коментира предстоящия мач с Хюи Фюри, който ще се състои на 27 октомври в "Арена Армеец" и е елиминационен за една от титлите (IBF) на световния шампион в тежка категория - Антъни Джошуа. Той заяви, че не се притеснява дори и от петима като британския си съперник. 

"Смятам, че ще ми бъде много удобен, защото има необходимата височина. Такъв тип боксьори са ми по-удобни. Ще пасне. Обичам предизвикателствата. Не ме притесняват и петима като него да излязат срещу мен, а какво остава той сам. Аз смятам, че съм по-добрият, но на ринга ще го покажа. За да ме победи, трябва да ме убие", каза Пулев в предаването "Без ръкавици" по Диема спорт.

"Аз не искам да го убия, както той заплаши мен, а да го надиграя. Не искам нито да го нокаутирам, нито да го убивам. Ще бъдем приятели както преди, така и след мача. Ще те откажа не от бокса, а от самия мач. Аз съм по-техничен. Винаги си добре дошъл в България. Ние сме гостоприемни хора, от щаба ми ще се погрижат за него, но на ринга няма да има гостоприемство. Имам много опит в аматьорския бокс, имам чупени ръце, много контузии и така съм си извадил изводите. На това ниво опитът е безценен. Готов съм. И тук в студиото, ако ни дадат ръкавици можем да започнем", допълни Кубрат Пулев.