Киро Скалата организира Мис Пловдив 2019, поти красавиците с гири

галерия:

Легендата Киро Скалата се впусна в ново предизвикателство. Известният в цяла България фитнес гуру се е нагърбил с нелеката задача да избере най-красивото момиче под тепетата на конкурса Мис Пловдив 2019, медиен партньор на който ще бъде Sporta.bg. А във втория по големина град дамите се славят с красота и чар като за първи. 

111.jpg

Скалата е мотивиран да организира един различен конкурс, какъвто у нас досега не е имало. Амбицията на здравеняка е да накара зрителите и самите участнички да се замислят върху наболели в обществото ни теми. Такива, които са надвиснали над нас като дамоклев меч, а ние мислим, че са маловажни.

"Подобия на храни, пълни с ГМО, глюкозно фрукозен сироп и моносодиев натриев глутама, дрогират младежта и я превръщат в мутант!" С това твърдение се ангажира кръстникът на мускулите в България Кирил Вълчев Скалата. Продуцентът добавя и следното:

"Положението е просто отчайващо, цветът на нацията загива, децата нямат елементарни познания и култура на хранене. Не бях изследвал проблема отблизо, но в последния месец се срещам с много млади момичета покрай модни събития и конкурси за красота и те ми споделят!" 

DSC_0980.jpg

След кастинга за Мис Пловдив тази неделя (07 април) в меката на забавленията - дискотека "Сикретс", избраните девойки, ще преминат през курс по трениране, хранене и обучение, което да създаде у тях полезни навици и познания. Лицензиантите на конкурса от Топ Моделс са го натоварили с отговорността да организира ивента . Ръководени от девиза " Естественото е различно " организаторите искат чрез нестандартен сценарий за подготовка и комплексна оценка включваща визия, умения и таланти да направят уникален продукт. В идеята се включва и Вълчев като телевизионен продуцент на шоуто Фитнес мания, както и набиращата все по-голяма популярност поп певица NIKKA.

На красавиците, които преминат кастинга йич няма да им е леко. Ще им се наложи да въртят обиколки на Гребната база, да се потят с упражнения с тежести и да минат тренировъчни класове със спортни експерти.