Изповедта на Тервел Пулев

снимка: Булфото

Бронзовият медалист от Олимпиадата в Лондон през 2012 г. Тервел Пулев даде едно от най-откровените си интервюта.

Той бе гост на Гала в предаването “На кафе” по Нова телевизия, където разкри неща за живота си, които никога не е споделял пред други хора. Опитната водеща обаче успя да предразположи боксьора и той сподели едни от най-интимните си тайни.

По-малкият брат на Кубрат Пулев си спомни за детството, с което свързва един от най-тежките моменти в живота си. Става въпрос за кончината на майка му, която си отива от този свят прекалено млада и оставя двете момчета сираци.

На смъртния ѝ одър брат му Кубрат се заклева пред баща им Венко да се грижи за по-малкия си брат - обещание, което Кобрата спазва и до ден днешен.

Тервел добави, че още от деца с брат си са много близки и винаги са си помагали, което му е помогнало да преодолее не един и два трудни момента.

Другите най-важни хора в живота на Тервел Пулев са майката на детето му - волейболистката Диана Ненова и малкият Калоян, който боксьорът отглежда почти сам заради натоварения график на приятелката си, с която не са сключвали брак.

По думите му Диана е любовта на живота му, а забежките с фолкпевицата Лияна при участието му във ВИП Брадър са били просто част от шоуто и не означават нищо.