Издирваният Коце Маца похарчи 20 бона в кръчма в Петрич

Издирваният от Интерпол заради участие в световен престъпен синдикат за черно тото Константин Хаджииванов е посрещнал най-необезпокоявано 2018 година в България. Известният като Коце Маца бизнесмен и бивш президент на футболния Беласица е бил забелязан в заведение край Петрич, където празнувал със семейството си, информира „Топ Преса“. Той е хвърлил над 20 бона в почерпки с маркови питиета и специални музикални поръчки.

Това е най-коментираната новина в последните дни от петричани, които твърдят, че са виждали фамозния бизнесмен. Според разказа им добилият скандална слава бизнесмен бил неузнаваем. Хаджииванов можело да бъде разпознат едва след внимателно вглеждане. Той бил качил 20 кг и си е пуснал брада.

Според коментарите на петричани Коце Маца е пристигнал в родния си град за сделка с община Петрич. Фирмата му „Рондия“ е собственик на по-голямата част от пазара в града и е напълно възможно тази част да бъде продадена.

Потърсен за коментар бащата на Хаджииванов нито отрече, нито потвърди клюките в Петрич, че синът му е бил в града за празниците и се е срещнал с него и семейството му: “Каквото е станало, е станало. Това е само между мен и него.“