Хюи Фюри: Минавам през Пулев, за Джошуа съм кошмар

На 27 октомври Кубрат Пулев ще сложи точка на година и половина извън ринга с битка срещу Хюи Фюри. Британецът се готви за мача с българската звезда, но има едно наум за евентуалния си следващ съперник. А той може да е хегемонът в тежка категория Антъни Джошуа. 

Мачът между Пулев и Фюри е елиминационен и победителят от него става задължителен претендент за световната титла на Джошуа в IBF. Такъв мач може да се състои на 13 април 2019 г. на "Уембли", макар промоутърите на AJ да се опитват да осигурят друг съперник за него. 

"Не се страхувам да се изправя срещу когото и да било. Сега всичките ми мисли са насочени само към мача с Пулев и се подготвям за него. Но каквото и да дойде като битка след него, аз ще се подготвя. Надявам се наистина да е мач с Антъни Джошуа."

"Точно двубой с него искам, желая, мечтая. Няма да се спра, докато не стигна до такъв. И мога да ви кажа, че аз съм най-големият кошмар на Антъни. Гледах мача му с Поветкин, там се разкриха някои от слабостите му, които аз мога да използвам по много добър начин. Със сигурност ще му е много тежко", заяви Фюри.