Хубчев: Имам много забележки, следя няколко младежи

снимка: lap.bg

Селекционерът на българския национален отбор Петър Хубчев сподели, че има много забележки към представянето на футболистите в контролите с Босна и Херцеговина (0:1) и Казахстан (2:1). Бившият наставник на Берое заяви, че е информирал своите играчи за неточностите, които са допуснали.

Хубчев се надява България да изиграе още няколко контроли преди старта на новия турнир на УЕФА - Лига на нациите. Той разкри, че цели подмладяване на тима, като следи няколко футболисти от юношеските гарнитури. 

"Имаме достатъчно време да погледнем цялостно нещата след тези мачове. Имаме доста забележки и тези, които първи ги чуха, са играчите. Желанието и отношението за игра все пак ми харесаха.

Аз предпочитам чисто футболните неща да ги коментираме с момчетата. Ако имаме още контроли преди Лигата на нациите, ще се радвам. Много е трудно да се организират такива срещи, но ще е полезно.

Истина е, че гледаме няколко млади момчета дори и от юношите до 19, но те трябва да си заслужат мястото. Много е рано да решим дали ще продължим да използваме схемата с трима защитници. Ние ще се съобразим с наличните футболисти”, сподели Петър Хубчев.