Хлапакът на Рууни щял да пропее за трансфера му в Евертън

снимка: twitter.com

Нападателят на Евертън Уейн Рууни разкри, че най-големият му син Кай е бил на път да разкрие публично трансфера му при "карамелите" преди още сделката да е официално обявена. Хлапакът знаел за преминаването на баща си на "Гудисън Парк" и щял да го изпее на дружките си в училище, а оттам със сигурност сделката щеше да стане публично достояние.

Рууни обаче предупредил 7-годишното момче да не говори нищо за това. Бившият капитан на Манчестър Юнайтед споделил за трансфера с Кай, защото му имал доверие. Синът на англичанина дори имал закупен сезонен билет за домакинските срещи на "карамелите" и ходил на мачове с приятелите си.

"Само най-големият ми син - Кай, знаеше. Той имаше сезонна карта за мачовете на Евертън и започна да ги посещава, така че бе доволен. Казах му няколко дни преди това да бе нужно и той тръгна да говори със съучениците си преди нещата да са се получили. Но те са деца - за тях е страхотно да ходят на "Гудисън" и да ме гледат. Когато аз бях малък, също ми беше любимо да ходя на мачове там", сподели Рууни.