Хабиб се оглежда за боеве за 100 милиона долара

Мениджърът на шампиона на UFC в лека категория Хабиб Нурмагомедов, Али Абдел-Азиз шокира публиката след като разкри, че неговият боец не се интересува от срещи срещу Бен Аскрен или Тайрън Уудли, защото битките срещу тях няма да им да донесат парите, които искат, а именно $50-100 млн.

“Аскрен, Уудли, никой от тях дори няма да докосне Хабиб. Онези, които имат проблеми с кардиото, няма да създадат никакви проблеми на Нурмагомедов, а тези двамата са уморяват по време на битка.

В момента не ми пука за Бен или Тайрън, защото се интересувам от съперници, които могат да ни донесат $50-100 млн, а нито един от тях няма да ни донесе дори $100 хиляди”, заяви Али Абел-Азиз.

“Вижте, в последната ни битка се бихме с Конър Макгрегър, който изкара $50 млн., но сега Хабиб вече е по-голяма международна суперзвезда от него. Единият се срещна с Путин и Ердоган, докато другият продава алкохол в кварталното магазинче. Двамата са на различни планети. Браво на Макгрегър. Както и да е. Не е наша работа какво прави той. В началото на следващата година Хабиб ще отиде в Африка, защото имаме проект там. Той иска да се докосне до живота на другите и ще дари $1 млн. в различни сфери, за да помогне на хората там”, добави мениджърът на Нурмагомедов.

“Хабиб може да се оттегли още сега. Той е богат… Ако някой постави много пари на масата, то ние ще ги вземем, не ми пука кой е основен претендент за титлата в лека категория. Хабиб беше такъв претендент 5 години! За това време той беше изпреварен от Конър Макгрегър. Еди Алварес също го изпревари, така че единственото нещо, което ни интересува в момента са парите”, добави Али Абдел-Азиз пред TMZ.