Хабиб се мръщи на 15 милиона за реванш с Конър, иска Флойд с условие

Световният шампион на UFC в лека категория Хабиб Нурмагомедов е отказал оферта от $15 млн. за реванш срещу Конър Макгрегър, когото победи в 4-я рунд преди броени дни в Лас Вегас. Новината съобщи чичото на руснака - Алекс. Дали е възможен реванш с Конър? Не. Хабиб не се интересува от това. Няма да се бие с него за каквито и да е пари. Знам, че предлагат реванш. като за начало дадоха $15 млн., ако се съгласи, допълни Алекс. От щаба на Конър съобщиха ден преди това, че ирландецът е готов да се завърне на ринга през април догодина.

Междувременно Хабиб отправи предизвикателство към непобедения боксьор Флойд Мейуедър за битка по правилата на бокса. Такава Флойд направи миналото лято с Конър Макгрегър и го победи. Американецът прие предизвикателството и предложи Лас Вегас като място, което би генерирало най-много приходи. Хабиб обаче отклони предложението къде на сериозно, къде на майтап.

Боят не трябва да бъде във Вегас, защото няма да ми платят хонорара, написа Нурмагомедов. Руснакът продължава да е с блокиран хонорар от двубоя с Конър Макгрегър заради мелето, което предизвика след победата си. За победата срещу Макгрегър Хабиб имаше гарантирана сума от 2 млн. долара, плюс процент от телевизионните приходи.