Гришо прописа на родния си език и направи шокиращо признание

Григор Димитров явно е получил добър съвет. Той най-после написа нещо на български, което не бе правил отдавна. Освен това, хасковлията направи сериозно признание, което е малко изненадващо за професионален спортист. Оказа се, че не може да живее без сладолед, какъвто за повечето звезди е табу. 

В момента българинът е контузен и се възползва от отсъствието си на турнира в Индиън Уелс, за да си почине. Той призна, че през това време обича да пътува, като обикаля добри места за хранене.

"Опитвам, се да спазвам обичайната си диета винаги преди мачовете си, но в почивните дни обикновено отивам на местата, където ходят местните хора. Винаги се опитвам да се върна в някои ресторанти в градовете, които съм посещавал. Много съм щастлив, че мога да пътувам до някои от най-добрите кулинарни столици в света.
Поддържам диетата си, докато пътувам. Ям здравословна храна през по-голяма част от времето. Много риба, месо, паста, зеленчуци и плодове. Единственото нещо, без което не мога да живея, е сладоледът. През последните 8 години пътувах много и знам добре къде да отида да хапна", написа Григор в социалните мрежи.