Гриша Ганчев за Домусчиев: Не е тя, не е и той, то е!

Собственикът на ЦСКА Гриша Ганчев контраатакува по безпрецедентен начин боса на Лудогорец - Кирил Домусчиев. Бизнесменът от Микре пусна своя позиция, насочена към своя опонент в официалната страница на "червените". В нея Ганчев използва сентенции от латински и дори определя Домусчиев като неопределен род - "то".

ПУБЛИКУВАМЕ НАПИСАНОТО БЕЗ РЕДАКТОРСКА НАМЕСА:

С кански мъки, след толкова години "То" си призна. Не е "Тя", не е и "Той".

Та "То" се освети и дикторът му Петриньо го потвърди. И да, наистина - вълкът нравите си не мени, но наглите измамници, когато им оставиш почва, стават още по-нагли!

ДДС-ставката е основният и най-голям приход на фиска и съм съгласен, че трябва яко разследване. Дано никога каптагонът и амфетите не ги облагат с каквото и да е било!

Но да се върнем на основните въпроси от думите на "То". От тях разбрах, че нещата в измъчения български футбол са "цветя и рози". Също така разбрах, че измамният конгломерат, който сътвори "То", ще се разширява все повече и повече. С нови подизпълнители, феърплей комисии и разни темподобни придворни пажове и лакеи. Което значи, че конгломератът уби комара с меча си.

Жалко за властимащите! Жалко за клетия и изстрадал любител на този толкова красив спорт.

Ad futuram /perpetuam/ rei memoriam на българския футбол! Да пребъде Истанбулската конвенция!

Alea iacta est!

Гриша Ганчев