Сухия откри топлата вода

Треньорът на Лудогорец Антони Здравков даде брифинг пред журналистите преди днешния мач с АЕК (Ларнака) в Лига Европа, който е от изключителна важност за разградчани, предвид нулевия им актив в групата до момента. Сухия, както е прякорът на наставника, направи любопитно откритие, казвайки, че кипърците могат д аиграят с топката.

"Надявам се, че ние ще постигнем победата, виждаме къде допускаме грешки, за да получаваме доста голове в нашата врата от началото на сезона. Смятам, че в основата на това е липса на моментна концентрация. Не бих казал, че този мач е финал за нас, но е важно да спечелим, за да останат шансовете ни за излизане от групата", каза Здравков.

"Ако някой треньор си мисли, че за два дни може да промени нещо, ще се сгромоляса и ще настъпи хаос, така че и аз нямам време да правя кардинални промени. АЕК разполага с футболисти, които знаят да играят с топката. Марселиньо смята, че АЕК е втори по сила в групата след Леверкузен, но това не значи, че те са по-добри от нас", добави треньорът на Лудогорец.