Гаджев прибира по 18 бона на месец под Аязмото

Бившият национал Владимир Гаджев ще получава огромната за Берое заплата от 18 000 лева на месец, твърди „България днес".

Халфът записа успешен дебют за старозагорци при победата с 2:1 в гостуването на Витоша (Бистрица). Гаджев асистира за първия от двата гола на ветерана Мартин Камбуров.

Ексхалфът на Левски подписа със заралии преди две седмици и още не се намира в оптимална форма, след като не е играл футбол от пролетта. Гаджев прие офертата на Берое след дълго умуване, като преди това отказа на Ботев (Враца).

След пристигането си той стана №1 по заплата в Стара Загора. Преди неговото идване най-много получаваше Камбуров - по 10 000 лева на месец.

„В Берое ме приеха нормално. Колективът е страхотен. Тренирам сериозно абсолютно всеки ден и се надявам да вляза съвсем скоро в нужната форма. Имаше възможности и за чужбина, но предпочетох да избера клуб, чиито цели са сериозни, пред възможността да спечеля малко повече пари", разкри Гаджев. 

Треньорът на заралии Александър Томаш остана доволен от дебюта на новото попълнение за тима му, но не му гарантира титулярно място.

Мачът в Бистрица бе изгледан на живо от треньора на ЦСКА Нестор Ел Маестро. В събота Берое посреща „червените" в Стара Загора.