Фюри готов за кариера в кеча, не иска в октагона

снимка: twitter.com

Целият боксов свят тръпне в очакване на завръщането на Тайсън Фюри. Циганския крал бе хванат с кокаин и изтърпява наказание, но желае да се завърне на ринга през 2018. Той вече предизвика световния шампион в тежка категория и свой сънародник Антъни Джошуа. 

Но Фюри има и друга страст - кеча. Попитан за евентуална кариера в WWE в подкаста на Дейв Алън, британецът отговори: "Никой досега не ми е задавал този въпрос, но сериозно го обмислям. Не съм ли прекалено дебел за WWE? Няма значение, WWE, ако ме слушате в момента, обадете ми се", закани се бившият световен шампион.

"Не обичам да говоря против други спортове, но вярвам, че боят е честна игра. Когато си на ринга с опонента си и се боксирате, не е само заради парите или за това да кажеш, че си по-добър от него. Биеш се за чест и за респект, това е джентълменски спорт. 

Но когато се състезаваш в ММА, си на земята и получаваш лакти и ритници. Мисля, че това не е никак почтено. Това не е джентълменство", заключи философски Циганския крал, цитиран от "Сън".

Той не е стъпвал на ринга от 2015, когато победи по точки легендата Владимир Кличко и отне световните му титли.