Ето защо никой няма да плати не 8 милиона, а и 8 лева за емблемата на ЦСКА

Преди да ви обясня защо никой няма да плати нито 8 милиона, нито 8 лева за емблемата на ЦСКА, още по-малко ще прави драматични планове за обезщетяване на споминали се кредитори, ще преповторя разказ. От много важен човек в българската борба. Комбинация от соц.време.

Календарът е следния. Състезание в ГДР, състезание в СССР, състезание в Турция. В Берлин, Москва, Истанбул. Борците, със съдействието на своите доверени международници правят „партия“ и събират пари. От Берлин купуват перуки, защото в СССР са свещени по това време и жените са луди по тях. От Москва със спечеленото купуват цветни телевизори, защото в Турция е голям кът за тях. С новата принадена стойност и целия оборот купуват дънки от Истанбул, защото това беше лудница у нас. Т.е.- пари – пари прим, прим, прим, прим… И тогава познавахме сивата икономика отвътре.

Не ви разказвам случайно. Долу-горе по същата причина няма да има плащане. Ето защо.

21 февруари 2018 година е ден сряда. Нищо особено. По централния курс на БНБ Бразилският реал се е разменял 10 за 4.87982 лева, 100 чешки крони за 7.71196 лева. И т.н. Според Националния институт по метеорология и хидрология същият ден преобладава облачно време, на места с превалявания от дъжд, в Северна България и високите полета на Западна, главно в нощните часове, дъждът се примесва и преминава в сняг.

Същият ден се сбогувахме с Павката Панов, а вечерта Севиля посрещна Манчестър Юнайтед, Шахтьор – Рома.

Ето, че започнахме по тема „Футбол“ и неговите български дебри. Този път със специалното участие на Патентно ведомство.

И внимание!

Защо никой няма да плати нищо оттук нататък, въпреки брътвежите на дежурните клакьори, слагачи, духачи и всякакви полски свирачи?

Защото търгът бе за емблемата с трите звезди на разстреляното публично акционерно дружество „ПРОФЕСИОНАЛЕН ФУТБОЛЕН КЛУБ ЦСКА“ АД, BG, София, ул.“Драган Цанков“ 3, стадион „ЦСКА“. Тя е със срочност до 20 юни 2025 година. Ето я и нея:

1 18

Със срочност до 3 февруари 2023 година и регистров номер 00049578 е регистрирана от същото дружество емблемата, но без звездички. Ето я:

2 9

Абсолютно същата емблема е регистрирана със срочност 31 януари 2024 година с регистров номер 00090805. Ето я:

3 10

Съвършено същата е регистрирана и от субекта Сдружение с нестопанска цел „ТЕНИС КЛУБ ЦСКА ЗАВИНАГИ“, BG, гр. София, 1164, бул. „Драган Цанков“ № 3 със срочност 4 декември 2023 година. Ето я:

4 6

И сега следва въпросната дата 21 февруари 2018 година, когато Патентно ведомство прави регистрация на три заявени марки от гришаганчевото, юлиянинджовото и каквото е там ПРОФЕСИОНАЛЕН ФУТБОЛЕН КЛУБ ЦСКА – СОФИЯ ЕАД, BG, София, 1504, бул. „Драган Цанков“ № 3 – Стадион „Българска армия“.

Съвършено същата с трите звезди, но с добавен надпис около кръга „Още от дете…“ Ето фрагмент от нея:

5 3

Регистрирана е онази с многото шума. Ето я и нея:

6

И без шума и надписи. Ето я и нея:

7 1

Регистрирани. Връщане назад няма. Срочност – 19 май 2027 година за последната. На предходните 2 – 3 април 2027 година. На печелившите честито!

Към Патентно ведомство – как сте? Решенията срещу бюджета влизат ли в уставните характеристики на институцията? Дали са налице графични съвпадения или това, което виждаме е грешен сигнал от очните сензори? Кой може да забрани след два месеца елементи от регистрираните да паднат? Има още, но няма смисъл…Ако продължа да питам е по-добре да се насоча към близка до вас клиника до колелото на 4-ти километър.

Театрите за избор на емблема за някакви чествания са за бай тъп. Той никога няма да пита. Просто защото е тъп. И защото псува в къщи. Боец е пред жена си, набрал кураж за перчене и шамар на половин литър шльокавица.

Но когато държавната власт от нейния връх до последната „бурма“ са намесени в най-яркото вмешателство във футболната игра у нас, от 9 септември 1944 година насам, то коментарът е последен.

Защото остава крещящ въпросът дали не се следва план, стъпка по стъпка, за овладяване на всички. Реализиран от хората с парите и марионетки на големите директиви.

Опозиционните недоволни не са онези стотина основали ЦСКА 1948. Те са хиляди. Тихи и невидими. Но пускащи бюлетини. На избори.

Ще излезе ли някой смело и с прогноза от 5 години да се закълне, че не работи именно в полза на един и същи център. Заради онези разделените, но овладени по най-гнусния и средновековен начин.

Демокрация ли? Икономика ли?

Изкривено огледало. И няколко будни луди, които няма как да събудят медикаментозно упоените.

Ла комедия финита!

ЗАБЕЛЕЖКА: Фотосите са скрийншотове от официалния сайт на Патентно ведомство.

Източник: prosport.bg/ Петьо Костадинов – Полковника