ЦСКА 1948 пак подпука ребрандирания Литекс и Борносузов

Членът на УС на ЦСКА 1948 Никола Газдов е внесъл нова молба в Софийския апелативен съд заради казуса „Атанас Борносузов“. Ето какво пишат „армейците" на официалния си сайт:

Никола Газдов, член на Управителния съвет на ЦСКА, внесе нова молба в Софийския апелативен съд заради откровената подигравка с българското общество, които ни поднася случаят „Атанас Борносузов“. Вчера (26 март) се навърши точно месец от Определението, което Атанас Борносузов има право да обжалва пред ВКС.

Служителите от служба „Връчване на призовки и съдебни книжа“ обаче не успяват вече месец да открият треньора в школата на „ребрандирания“ Литекс. Щеше да е смешно, но е тъжно, тъй като Борносузов води официални мачове на своя тим, участва в публични семинари.

В молбата се припомня, че това спъва делото по несъстоятелността на ПФК ЦСКА АД, което е от голям обществен интерес, включително за държавния бюджет. В момента, в който служителят на „ребрандирания“ Литекс прояви желание, ще започне да тече едноседмичният срок за плащане на емблемата на фалиралото дружество. Става въпрос за 8 милиона лева, по-голямата част от които ще влязат в държавния бюджет.

Затова и Никола Газдов моли Софийския апелативен съд да направи проверка сред служителите, които не могат да открият вече месец Атанас Борносузов. В ЦСКА отново недоумяваме как е възможно цялото общество, цялата държава да бъдат разигравани втори път, след като вече бяха ощетени с над 22 милиона лева от (според нас) нарочния фалит на най-успешния български клуб.