Ел Маестро пусна хумор: Левски е №1 в света, но ще сме пред тях

Младият специалист начело на ЦСКА Нестор ел Маестро направи поредното си любопитно изказване след победата над Етър с 3:0, като наблегна най-вече на... представянето на Левски.

"Знам, че Левски е фантастичен, невероятен отбор. Най-добрият в света, но ние сме заедно в класирането. То е най-важното, но това, явно, не е така за вас, медиите. Трябва да побеждаваме. Уверявам ви, че в края на първенството ще сме в по-добра позиция и няма да сме най-лошият отбор в света. Ще сме преди Левски", заяви Ел Маестро.

"Смятам, че е твърде рано да говорим кой ще спечели първенството. Не смятам, че ако спечелим мачовете срещу Левски и Лудогорец, ще станем шампиони. Това не е сигурно. Играя по начина, по който виждам футбола, и по който аз искам. В кариерата ми не съм оставал без трофей. Вече казах, че в България всички разбират от футбол. Може и да съм луд. Може би аз съм единственият луд човек в България, който гледа класирането. За мен офанзивният футбол е да вкарваш голове. Вкарали сме най-много, повече от Левски. Няма смисъл да спорим... Моята работа е да искам да печеля трофеи. Работя упорито и ще видим къде ще свършим", добави треньорът на ЦСКА.

"Днес бяхме ефективни. Нямахме много положения или опити, но въпреки това вкарахме три гола. Това означава, че сме си свършили работата. Десподов е бъдещето на българския футбол, един от най-добрите футболисти. Постоянството му не е най-силното му качество, защото е млад. Повтарям - много важен играч и днес го доказа", завърши Ел Маестро.