Славиша с послание към феновете във Фейса

Наставникът, който пасна като дялан камък на Левски - Славиша Стоянович използва страницата на клуба в социалната мрежа Фейсбук, за да благодари на феновете на "сините", които подкрепиха отбора срещу Лудогорец. Столичани загубиха битката в Разград с 1:2, но въпреки това демонстрираха стабилна игра.

Публикуваме мнението на Стоянович: 

"Левскари, за времето в което съм тук разбрах едно - вие сте сърцето на този клуб и най-големия импулс, за който всеки треньор и футболист може да мечтае. В гостуването на Лудогорец за пореден път се убедих, че публиката на Левски е най-великата и всеотдайна в България. Искам да изкажа искрената си благодарност за това, което направихте през 90-те минути.

Благодаря ви, че не спряхте да вярвате в нас, благодаря ви, че изминахте стотици километри, за да сте до нас. Благодаря ви, че ни давате увереност. За мен и футболистите е чест да сме част от това голямо и силно "синьо" семейство. Единственото, за което всички съжаляваме е, че не ви зарадвахме с победа. Ние обаче сме с високо вдигнати глави, защото знаем, че ще сте до нас и в предстоящите битки. Още в следващите ни срещи ще дадем всичко от себе си, за да се реабилитираме и поднесем нови победи.

Благодаря ви, левскари!

За мен е чест!

Славиша Стоянович"