Джордж Майкъл ще пее на закриването на Олимпиадата

снимка: БТА

Джордж Майкъл ще пее на церемонията по закриването на летните олимпийски игри в Лондон.

 

С участието си певецът ще отбележи завръщането си на музикалната сцена, след като в края на миналата година бе на косъм от смъртта, пише в. "Дейли експрес".

 

Слуховете за участието на Майкъл в шоуто витаят из медийното пространство от няколко седмици. Сега изпълнителят е използвал страницата си в Туитър, за да потвърди официално новината.

 

"Привет на всички. Репетирам като луд за церемонията по закриването на олимпийските игри. Малко съм изнервен, защото не съм пял близо година, но репетициите вървят добре", пише Джордж Майкъл.

 

Това ще бъде първото участие на живо на певеца, след като в края на миналата година той бе приет в болница с животозастрашаваща пневмония. Заболяването принуди Майкъл да отмени поредица от концерти, припомня изданието.

 

Очаква се за церемонията по закриването на летните олимпийски игри в Лондон да се съберат и "Спайс гърлс". Петте дами ще пеят за първи път заедно от 2007 г.

 

Междувременно в. "Дейли експрес" съобщи, че певецът Гари Барлоу ще реши по-късно през седмицата дали има достатъчно сили, за да пее на шоуто след загубата на четвъртото му дете - дъщеричка на име Попи, която се появи на бял свят мъртвородена.

 

Барлоу се прочу през 90-те години на миналия век с групата "Тейк дет", чиито членове също се очаква да се съберат за церемонията по закриването на Олимпиадата.