Джизъса и Златка: Ако слушахме какво казват - щяхме да се самоубием

Ние сме от хората, които не се интересуват от коментарите в Инстаграм и от жълтите медии. Ако не са близките ни, за да ни информират, просто гледаме един в друг. Това заяви пред Мон Дьо Златка Райкова. До нея бе и любимият й Благой Георгиев. 

"Ако се връзвах на това, което чета за нас, щях да съм се самоубил много отдавна. Тя, децата ми, семейството ми, родителите и брат ми са хората, на които най-много държа. Не знам как нямаше смъртни случаи след нашата връзка не знам. Аз не съм много долюбван в България, а и тя не е", заяви Благой. "Няма човек, който да ни е видял и да не ни се е зарадвал. Всички хора ни спират и ни казват, че сме били много сладки в "Биг брадър"", сподели още Благо.  

Златка пък коментира бившия си Георги, който в интервю преди месеци каза много лоши думи и за двамата: "Ако един човек е благодарен, че се е отървал от мен, няма да дава подобни интервюта. Аз мога да кажа моята гледна точка - имам грешка, която допуснах и тя е, че не се разделих с него. Това, че съм казала многократно, не само пред него, че не искам да ми предлага брак, явно го накара да го направи ефир. Съжалявам, че трябваше да кажа "да" в национален ефир", призна тя. 

"Аз съм дал всички права на моята адвокатка, която вече е завела дела и ще съди всички, които се опитват да опетнят моето и името на Злати. Аз съм завел дела срещу всички сайтчета и вестничета, на които само датата е вярна. Завел съм и срещу хора, които са опитали да опетнят името ми", заяви Благо, но не призна дали има заведено дело и срещу бившия на Златка - Георги. Той добави, че е завел дело срещу Венци Стефанов заради негово интервю.  

"Георги е затворена страница за мен от повече от половин година. Ако не си беше позволил да определя Благо с определени думи, щях да запазя мълчание", призна още блондинката.

"Абе, ако един мъж има жена до себе си, то тя е табу за мен. Не съм опрял дотам да крада на някого жените", каза нервно Джизъса. "Смятам, че на такива хора трябва да простим", заяви Златка. "На всички трябва да се прощава. Всеки прави грешки. Ако искат всички да ни мразят, ние със Злати се обичаме. Защо двама души да не могат да се обичат", завъртя пак разговора около тях Джизъса.   

"Всеки го вижда както му е изгодно и удобно. Те си мислят, че щом сме известни и сме имали връзки зад гърба си, не можем да се обичаме. Това обаче не е така", добави тя.  "Не знам къде е пръстенът, който поисках от Биг Брадър. Загубих го в Къщата. Как да й поискам ръката, като го нямаше пръстенът? Затова не предложих в предаването. Освен това, това е много важна крачка и трябва да е пред най-близките хора", оправда се Благой за това, че нямаше годеж в Къщата, въпреки че поиска от Брадъра пръстен.

"Изневяра не бих простил никога. Ще простя де, но повече няма да сме заедно", каза той.  "Аз много държа на уважението към мен и към родителите ми. Повече трябва да ме уважават, дори отколкото ме обичат", заяви Златка.