Джерард Бътлър: В България чувах едно - само Левски

галерия:

Холивудският актьор Джерард Бътлър заяви, че си е прекарал страхотно на едно от многото дербита между Левски и ЦСКА.

Шотландецът гледа от ложите полуфинала реванш за Купата на България (2:2). Той бе в компанията на собственика на Левски - Спас Русев, а след това поздрави сините за класирането за финала в съблекалнята.

"Беше чудесно преживяване. Запознахме се с прекрасно семейство една вечер в ресторант, а те бяха приятели със собственика на Левски и в един момент вече разговарях с жената на боса, която каза: "Елате на мача утре". Ние снимахме същата вечер, когато свършихме, решихме, че е прекалено късно, имаше 30 минути до края на мача.

Колата ни остави и тичахме до стадиона, за да можем да хванем част от срещата. Успяхме за последните 25 минути. Атмосферата беше... Те са зверове... Но изглеждаше забавно за мен.

Аз съм от Глазгоу, ние имаме Селтик и Рейнджърс - и те са луди, но това е съвсем нормално заради страстта. След това в края на мача собственикът ми каза: "Ела долу да поздравиш отбора", а това винаги е малко странно. Понякога трябва да поздравиш футболистите, след като са загубили мача и не им е до това.

Но тези момчета бяха елиминирали противника и когато влязох при тях, те започнаха да скачат и пеят. Аз бях в средата и също виках "Само Левски, само Левски". Седмица след това, където и да ходех, след себе си чувах "Само Левски", каза Бътлър в интервю за bTV.

768x432.jpg