Славия се връща на Овча купел, но с условие

Славия ще се завърне в своя дом от новия сезон. В момен­та тече ремонт на терена на стадиона в „Овча купел“, кой­то се очаква да приключи до края на юни. През изминалата кампания белите приемаха там своите съперници само в началото, като после продължиха на „Васил Левски“. От то­ва лято, когато мачовете са в светлата част от деня, те ще са в „Овча купел“. Ако по програма двубоят е на освет­ление, Славия ще се мести пак на националния стадион, пише „Тема Спорт“.

До края на 2018-а не се оча­ква развитие по въпроса за осветлението на клубното съоръжение на белите. Босът на столичани Венцеслав Сте­фанов вече на няколко пъти обяви, че всички ремонтни дейности, включващи и тере­ните на школата, се извърш­ват с парите от трансфери­те на Петко Христов и Калоян Кръстев във Фиорентина и Болоня.

Феновете на Славия на ня­колко пъти гласно негодуваха от факта, че тимът приема противниците си в центъра на София, а не в своя дом в „Овча купел“. Белите се очаква да имат нова екипировка за предстоя­щия сезон и участието в Лига Европа. Тя отново ще е Joma, но се очаква да е с различен от досегашния десен.