Дичо за Sporta.bg: Мондиал 2018 е на Белгия, но ако няма дузпи с Франция

Певецът Дичо отново е наред да влезе в кожата си на специален анализатор на Мондиал 2018 за Sporta.bg. Музикантът в момента е в Трявна, където има вила, но ще изгледа полуфиналите на планетарния шампионат в комплекс "Бръшлян", който е кацнал на възвишение над планинското градче. "Гледката оттам е наистина впечатляваща и ще си направя кефа да и се насладя", обясни Дичо. 

ЕТО ГИ И ПРОГНОЗИТЕ НА ДИЧО ЗА ПОЛУФИНАЛА ДОВЕЧЕРА:

ХЪРВАТИЯ - АНГЛИЯ: На страната на Хърватия е класата, а на тази на Англия - младостта. Аз съм огромен фен на английското първенство и Манчестър Юнайтед и ги следя винаги, когато имам време. В този случай обаче отдавам предпочитанията си за балаканците. Показват до момента, че са страхотен отбор, който не се плаши от нищо и никого. Сякаш хърватите са с една идея по-боеспособни. Англичаните притежават няколко добри единици, но смятам, че това в сблъсъка с Хърватия няма да достигне. 

Като цяло си мисля, че Франция-Белгия е финал преди финала. Ако Белгия се класира - то със сигурност точно те ще триумфират с Купата. Ако обаче финалът е Франция-Хърватия - нищо чудно и балкански отбор за сефте да вдигне най-ценния трофей.