Цирк на Лаута! Крушарски се скара на администратора, че бил на море

Президентът на Локо Пд Христо Крушарски прие спокойно загубата с 0:2 от ЦСКА-София на старта на новото първенство. 61-годишният бизнесмен изрази съжаление, че отборът му не е започнал с победа над червените, тъй като според него е имал потенциала да бие за втори път червените на „Армията“ след успеха под ръководството на Христо Колев през есента на 2016 г.

Според Крушарски поражението в неделя вечер е дошло заради некартотекираните нови играчи. Той се закани да накаже отговорните за организационния провал.

„Не мога за всичко да мисля аз. Назначил съм хора в клуба, плащам им и те трябва да си понесат отговорността. Не може администраторът да излиза в отпуск и да е на море, а новите играчи да не са картотекирани и да излизаме срещу ЦСКА с резервна скамейка само от юноши. Дал съм картбланш на треньора за селекцията и всеки поискан от него е привлечен. Парадоксалното е, че в един от най-важните мачове той не може да използва новите. Няма да оставя нещата така.

Това ни е обеца на ухото. Добре, че се случи в началото и ще вземем необходимите мерки, за да не се повтори. Нивата е дълга. Аз съм оптимист за представянето ни през новия сезон. Посоката е правилна“, сподели Крушарски, цитиран от „Тема спорт“.