ЧНГ от екипа на Sporta.bg! Какво вижда за нея Нострадамус

Честита Нова Година, скъпи читатели на Sporta.bg! Екипът ни ви пожелава късмет през новата 2019-а година!

Нека тя бъде силна, здрава и пълна с незабравими мигове за вас. Благодарим ви, че сте с нас всеки ден и всеки час. Екипът на най-безпристрастния спортен сайт у нас сайт Ви гарантира, че ще бъдете максимално информирани за събитията такива, каквито са, и през новата 2019 г.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Нострадамус е един от най-известните пророци и астролози в света. Истинското му име е Мишел дьо Нострадам. Роден е през 1503 година в Южна Франция.

Той пише закодирани четиристишия, с които предсказва бъдещето и то за хилядолетия напред. Спохождан от редица видения за далечното бъдеще, той написва своя най-известен труд "Предсказания" под формата на четиристишия.

Ето какво предсказва Нострадамус за предстоящата Нова 2019-та година:

- Според астролога 2019-та година ще бъде годината на справедливостта. Всеки ще получи това, което е заслужил със собствените си постъпки в миналото.

- Нострадамус предвижда и много природни бедствия в различни части по света. Силни земетресения и урагани ще има в някои части на Северна Америка.

- Според него2019 година ще бъде белязана от финансов просперитет, но само ако парите се ползват за добри цели. Ако не се ползват за добро, може да има частичен световен икономически срив.

- Той предрича още, че здравето на хората ще се подобри и няма да има толкова много болести.

- Климатичните промени обаче ще продължават и през новата години и все повече влиянието им ще се проявява върху планетата ни.

- Гадателят твърди още, че политиците в световен мащаб ще достигнат до споразумение за справяне със замърсяването на Земята, причинено от дейността на човека.

Предстои да разберем дали изброените предсказания ще се сбъднат. Но според експертите изследователи на записките на Нострадамус огромна част от неговите виденията за бъдещето са се сбъднали и продължават да се сбъдват с плашеща точност!