Божигол гуляе в компанията на Животното и Кюстендилеца

Биещият се в гърдите за голям левскар Валери Божинов май не е чак толкова "син в червата", колкото се кълне. Божигол не пропуска възможност в социалните мрежи да засвидетелства принадлежност към клуба от Герена, било то чрез текствова публикация, било то чрез клип.

Но миналата вечер истината лъсна. И тя е, че Валерката го кара на интереси. Той цъфна на снимка в компанията на лидерите на агитката на ЦСКА - Иван Кюстендилеца и Росен-Животното. Фотосът е направен в ресторанта на всеизвестния шеф Борис Петров в центъра на София. На софрата са още Иван Бандаловски, самият шеф Петров, както и силиконовите гърли Биляна и Дарина Калчева. Първата топли постелите на Животното, а втората - на Божинката.

Бившият играч на Левски Валери хич не се свени да другарува с Животното и Кюстендилеца, които мачкат левскарите по всички параграфи. На трибуните, по улиците и дори на ММА ринга. На това му се вика гьонсурат.

Фотофактът показва, че Валери Божинов и Бандаловски съвсем нямат проблем с това да пият, ядат и да ударят мохабет с "вражеските войници" от "Енимълс". Едва ли двамата са били замъкнати насила в един от най-тузарските и вървежни ресторанти в столицата...