Боримиров се кефи: Роси донесе усмивки и настроение в Левски

Спортният директор на Левски Даниел Боримиров е оптимистично настроен относно представянето на тима след пристигането на италианския специалист Делио Роси. Според боса се наблюдава значителна промяна в поведението и играта на футболистите, която и "сините" фенове забелязват. 

"Оптимист съм. След идването на Делио Роси виждаме една промяна в нашите футболисти и нашата игра. Виждам и настроението, и усмивките по лицата на самите футболисти. Виждам, че има положителна промяна в отбора и се надявам така да продължи и в следващите мачове".

"Радващото е, че феновете ни подкрепят. Последният пример е от Благоевград, когато видях нашата публика да ни подкрепя така, както всеки левскар иска да вижда, а именно да създава настроение на терена. В този ред на мисли бих ги поканил и в събота отново да подкрепят своя любим отбор и да се насладим на една победа и красива игра”, добави Боримиров пред "Дарик Радио".

"Нашите футболисти приемат всеки един съперник като сериозен конкурент. Поставяме началото на един нов отбор, който иска да се утвърди, а това минава през победа. Само така ще вървим нагоре и ще дойде самочувствието и настроението. Надявам се с всеки изминал мач отборът да набира скорост и да ставаме по-добри”.

По повод дадените под наем играчи, Боримиров сподели: "Ние имаме договорка с тези клубове, че тези футболисти, които пожелаха ще играят и мисля, че това ще бъде положително за тяхното развитие."

"Работи се по селекцията, но имаме бюджет, в който трябва да се вместим. Надявам се до края на трансферния прозорец да осъществим един или два трансферни удара. За нас най-наложително е централен защитник и дефанзивен халф.”, завърши спортният директор на Левски.