Бербо инжектирал брат си финансово

Димитър Бербатов отново е в добри отношения с брат си, пише "Шоу". Това съобщиха достоверни източници на вестника на народа, близки до популярната фамилия. Нещо повече – Митко е помогнал на Асен. И то не как да е, а изключително много. Първо, той е ударил здраво рамо за новото работно място на Бербатов-младши.  в Лондон.
„Митко завъртя два-три телефона и оправи нещата. Работата  е повече от отговорна и се надяваме брат му наистина вече да си е седнал на задните части и да мисли трезво с главата си. Но това не е всичко”, категорични са нашите информатори.

Според тях Димитър, след доста дълга пауза, отново е инжектирал финансово Асен. Става въпрос за 50 000 лева, които са нищо за футболната звезда и доста пари за обикновените хора. С въпросната сума братът на Бербо щял да започва нов бизнес. Какъв – поне засега фамилията крие и не желае да разкрива. Припомняме, че преди време Асен я закъса здравата, след като беше осъден за притежание на наркотици. Работата  стана дебела и затворът зловещо го зовеше. Но Бербатов се намеси и го спаси от панделата. Малко преди това Асенчо бе спипван на няколко пъти да шофира без книжка или да фучи с бясна скорост из улиците.

Първият път той се държал нагло с полицаите. На въпрос защо си позволява да кара така автомобила, благоевградчанинът троснато отвърнал: „Добре де, глобете ме, но аз ще си карам, както си искам!”. След това нарушенията зачестили, а от МВР настояха да го накажат доста сурово – както си е по закон. Но дебелите връзки на Бербо за кой ли път се оказаха пръв помощник на Асен.

„Значи ако не беше Димитър, това момче сега щеше да е в панделата и нямаше да помирише шофьорска книжка години наред. Чудим се и се маем Бербатов какви нерви имаше, за да го трае и редовно да го спасява от всякакви конфузни ситуации”, шушукат из Благоевград.
След това обаче Бербо му се разсърди и спря да го вижда и чува.
„Митко тогава му каза: „Не ме търси повече, докато не ти дойде акълът и  не се вземеш в ръце. Може да си ми брат, но издънките ти станаха много, човече!”. Знаете, че има доста съмнения за връзките на Асен с хора от подземния свят. Упорито се шушука, че неговата съпруга Димитричка, наричана галено Мима, не е долюбвана хич от Димитър

Под сурдинка се говори, че нейният брат е бандюга. И че навремето той и тя са завлекли Асен с пари. Или по-точна са завлекли Митко, тъй като легендарният нападател пак бил дал някаква сума на Бербатов-младши”, разказват нашите информатори.

Асен, който е с две години по-малък от Димитър (роден е през 1983  година), беше спрял да си говори и с баща си Иван. Само с майка си Маргарита поддържаше връзка. Но сега всичко е било повече от прекрасно. Асен се имал отново и с татко си, и с батко си.

„Дано да не е временно явление. Бербо обаче хитро го е уредил да работи в ЦСКА, макар и в Лондон. Там няма да има скрито-покрито. Няма как да се дъниш, защото всички  ще разберат и ще станеш за резил. А едно ново тръгване по кривата пътека този път ще разочарова Димитър Бербатов завинаги. Всички в семейството се надяват Асен наистина да се е променил. Ще видим и какво ще направи с 50-те бона, които получи от  брат си. Наистина се говори, че те ще му помогнат  за някакъв бизнес”,още веднъж добавят източниците на тигъра на печата.