"Белите" разкостиха Левски и с песни в съблекалнята, отидоха на чалготека (ВИДЕО)

снимка: lap.bg

Вчера Славия сътвори истинско чудо, като спечели Купата на България за пръв път от 1996 г. насам. Тогава "белите" удариха Левски с 4:0, а сега финалът бе много по-труден и приключи 0:0 в редовното време и 4:2 след изпълнение на дузпи.

Футболистите на най-стария столичен клуб започнаха празненствата още на терена на "Васил Левски", включвайки се към бурните възгласи и песни на феновете. Те с радост вдигнаха Купата, но след това купонът продължи с пълна сила и под душовете.

В съблекалнята славистите разкостиха "синия" опонент и с песни: "Няма титла, няма Купа - само синя тишина!", пяха всички от лагера на "белите". Това се вижда от клип на Стефан Велков, публикуван в "Инстаграм". Следват нецензурни слова по адрес на 26-кратните шампиони, които "белите" изпълняват с истинско удоволствие.

Когато героят Георги Петков се появява в съблекалнята, неговите съотборници подемат: "О-о-о, смешно вратарче!" - възгласи, с които "сините" се опитаха да разсеят своя бивш вратар при изпълнението на дузпите. Той обаче бе непоклатим и отрази две от тях, а в редовното време бе спасил и 11-метров наказателен удар на Жорди Гомес.

Веднага след голямата победа, Стефан Велков и няколко от съотборниците му отпразнуваха успеха в столична чалготека. На големия екран се появи снимка с носителите на Купата, а те продължиха празненствата. 

Вижте "историята" в "Инстаграм" на Велков ТУК!