Атлетико със супер предложение за Гризман, той решава до Мондиала

снимка: twitter.com

Атлетико (Мадрид) ще направи всичко по силите си да не изпусне своята най-голяма звезда Антоан Гризман. Френският национал има договор с "дюшекчиите" до 2022 година, но слуховете за напускане в посока Барселона вече преминаха в реални факти, след няколко срещи на каталунски представители с агентите на нападателя.

Именно поради огромния интерес към Гризман, "лос рохибланкос" му предлагат годишна заплата от 20 милиона евро след данъците, твърди "La Razon". Това е сериозно увеличение на възнаграждението на френския нападател, който в момента прибира 6 милиона по-малко за 12 месеца. Откупната клауза в контракта на 27-годишния играч е 100 милиона евро и Барса няма да има проблеми да я плати, а други отбори също ще влязат в битката за нисичкия техничар. 

Самият Гризман заяви, че се изнервя на въпроси за своето бъдеще и обяви пред в. "L'equipe", че иска да реши какво ще прави следващия сезон преди световното първенство в Русия. 

"Бъдещето ми трябва да се реши през лятото преди Мондиала. Искам да пътувам за Русия без това притеснение на плещите си. Не става дума за това да знам къде ще играя, а дали ще продължа на това място, или не. Най-много от всичко на света се дразня, когато ме питат за бъдещето ми", заяви недвусмислено Гризман.