"Арена Армеец" преобразена за рекордно време

Снощи зала „Арена Армеец” в София прие едно от най-емоционалните и зрелищни състезания, които се проведоха през тази година в страната ни. За грандиозното мотоциклетно шоу “Night of the jumps” бяха използвани тонове специализирана настилка, която превърна съоръжението във впечатляващо трасе, на което беше определен новият световен шампион във фрийстайла.

Организаторите от БФМотоциклетизъм и хората от фирма „Трейс груп” отново доказаха, че напълно заслужено за трета поредна година получиха приза за „Най-добър организатор” от Международната федерация по мотоциклетизъм, след като демонтирха съоръженията и разчистиха до последния сантиметър залата за рекордните 15 часа!

Към 17 часа днес в залата не остана нито един работник или машина и по този начин „Арена Армеец” е готова да приеме следващото голямо събитие от своята програма.

Няма как да не съм доволен. Организацията беше перфектна и всички си свършиха изключително професионално работата. Призът, който ни беше връчен за поредна година, говори достатъчно за високата оценка, която ни дават от Международната федерация и това може само да ни радва. Това е признание за труда ни през цялата година и прекрасен завършек на един успешен сезон за българския мотоциклетизъм. И тази година състезанието беше страхотно, а фактът, че световният шампион беше определен именно тук, направи шоуто още по-запомнящо се. Публиката беше фантастична, а и не толкова често може да се види подобна проява на спортменство, като тази на Либор Подмол. Неговото решение е красноречиво за морала, който притежават състезателите в този спорт”, сподели президентът на БФМотоциклетизъм Богдан Николов.