Тайсън Фюри съжалява, че е отказал на Кобрата

снимка: Guliver/Getty Images

Тайсън Фюри вече съжалява, че е отказал да се бие с Кубрат Пулев през лятото на тази година. Това призна неговият чичо и личен треньор - Питър Фюри, дни след поредното отказване на Дейвид Хей от предвидения двубой между двамата.

Преди няколко дни стана ясно, че Дейвид Хей се оттегля за втори път от мача си с Тайсън Фюри, като този път причина за това е претърпяна операция на рамото.

Разбираемо това разгневи до краен предел Фюри, който дори избухна в Туитър, че е готов да се откаже от бокса в следствие на събитията.

През лятото Тайсън Фюри си спечели правото да се бие с Кубрат Пулев във финалния елиминатор на Международната боксова федерация, след като победи американеца Стийв Кънингам.

В последствие обаче британецът се отказа от подобен вариант, хвърляйки се в преследване на далеч по-касов и комерсиален двубой срещу Дейвид Хей. Сега обаче, когато мачът с Хей така и няма да се състои, хората на Фюри вече съжаляват за решението си да обърнат гръб на Кобрата.

"Разбира се, че съжаляваме. Мачът с Пулев бе на линия, докато някои пут*овци не ни се изпречиха на пътя", заяви Питър Фюри, ясно визирайки Дейвид Хей.