НА ЖИВО С КАРТИНА! ПСЖ - Барселона 4:0 КРАЙ

КРАЙ!!! ПСЖ РАЗГРОМИ БАРСА НА "ПАРК ДЕ ПРЕНС"!

- Юнтити пропусна страхотен шанс да върне един гол, ударът му с глава срещна гредата.

- ГООООООООООООООООЛ!!!! РАЗГРОМЪТ Е ПЪЛЕН!!!! Едисон Кавани закова четвърти гол във вратата на Барселона!

- ГОООООООООООООООООЛ!!!! ПСЖ НОКАУТИРА БАРСА! Анхел Ди Мария реализира за втори път и покачи резултата на 3:0.

ВТОРОТО ПОЛУВРЕМЕ ЗАПОЧНА! Очакваме отговора на Барса.

- Страхотна игра на ПСЖ през първата част и се оттеглят на почивка с аванс от 2:0 след головете на Анхел Ди Мария и Юлиан Дракслер.

- Юлиан Дракслееееееееееер ГООООООООООООООЛ!!!! 2:0 за ПСЖ!!! Невероятна атака и Барса е в тотален шок. 

- Дракслер не успя да прокара топката покрай своя сънародник и колега в немския национален отбор Тер Щеген.

- Гомеш направи две нарушения и заслужено получи жълт картон.

- Андре Гомеш пропиля страхотен шанс след светкавична контраатака.

- Вече над 10 минути Неймар изпитва болка в левия крак, но остава на терена..

- ГООООООООООООООООООООООООЛ!!!!! ПСЖ ПОВЕЖДА СЛЕД СТРАХОТЕН ГОЛ НА ДИ МАРИЯ!!! Невероятно изпълнение от пряк свободен удар и резултатът е открит. Бившият играч на Реал Мадрид - Анхел Ди Мария наказа Барселона.

- Невероятна възможност за ПСЖ. За втори път парижани изпуснаха да поведат в резултата. А Марк-Андре тер Щеген успя с великолепен рефлекс да запази врата си суха.

- Страхотен шанс за ПСЖ! Едисон Кавани получи топката на границите на вратарското поле, но не успя да вкара. При добавката Юлиан Дракслер също не изведе парижани напред в резултата.

- Тежката битка започна с груб фаул на Адриен Рабио, който получи жълт картон

Шампионска лига отново е тук! Шимон Марциняк даде първият съдийски сиганл.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

След над два месеца футболната страст с марка Шампионска лига отново е тук. Наричат го турнира на богатите и има защо. Още тази вечер един срещу друг заставaт два от големите фаворитите. ПСЖ посреща Барселона в епична битка на "Парк де Пренс".

Sporta.bg ще следи двубоя на живо, а срещата може да гледате ТУК.

От ПСЖ със сигурност искат най-сетне да стигнат до "Милениум Стейдиъм" в Кардиф, където ще се проведе финала на най-комерсиалния турнир. Миналата година парижани се провалиха на 1/4 финалите. Манчестър Сити успя да изрита милиардерите от Франция след 2:2 в Париж и 1:0 в Англия.

Барселона пък със сигурност иска да завоюва своята шеста титла от ШЛ, тъй като вечният съперник Реал Мадрид дръпна с много, след като през миналата кампания грабна 11-ата. Каталунците също се препънаха на 1/4 финала през миналия сезон. Атлетико Мадрид се оказа главореза на Барса. Шампионът на Испания победи с 2:1 в първия мач, но на реванша в Мадрид загуби с 0:2.

Битката между Барса и ПСЖ е доста позната на широката футболна аудитория. Двата отбора се срещнаха през 2015 година на 1/4 финалите в ШЛ. Каталунците победиха и в двата мача с общ резултат от 5:1.

През 2014 година пък жребият ги прати в една група. Барса спечели единия двубой с 3:1, а ПСЖ се реваншира с 3:2 в Париж.

Година по-рано двата отбора отново играха на 1/4 финала и след два хикса Барса отново се добра до 1/2 финал за сметка на "гражданите".

Тази година обаче може да се окаже различна. И двата гранда изостават в първенствата си зад лидерите. ПСЖ обаче е в серия от 12 мача без загуба, като само в един от тях не е бил победител.

Барса има подобен успех в последните си 11 мача, като от тях само три са завършвали на равно.

За Барса двубоят ще пропуснат Алейкс Видал, Машчерано и Арда Туран. За ПСЖ ударът по състава е по-голям. От трибуните мачът ще изгледат капитанът Тиаго Силва, халфът Тиаго Мота и Гжегож Криховяк.