Майкъла с две сензационни разкрития за ЦСКА

снимка: Булфото

Бившият изпълнителен директор на ЦСКА от ерата „Титан“ Георги Илиев направи любопитното разкритие, че „армейците“ нямат концесия за ползването на стадион „Българска армия“, а инвестиция срещу наем.

 

 

Майкъла изрази недоволството си, че направеното от него по ремонтите на съоръжението не получава достатъчно позитивен отзвук.

 

 

Също така той сензационно обяви, че четирима от най-богатите българи „помагат“ на ЦСКА чрез сдружението „ЦСКА Завинаги“. Според Илиев именно той е бил инициатор на идеята Александър Чакмаков да започне ремонтите дейности на „Българска армия“.

 

 

„За отрицателно време са похарчени един милиона и триста хиляди лева инвестиции, хора!“, възкликна Майкъла, визирайки сумите, вложени в обновяването на „Армията“ по негово време.

 

 

„Аз съм подписал декларация, в която казвам, че в рамките на 5 години всичко трябва да бъде направено – ЦСКА има договор за инвестиция срещу наем, а не концесия.“

 

 

Майкъла направи сензационно разкритие, че някои от най-богатите българи са свързани с ЦСКА чрез „ЦСКА Завинаги“.

 

 

„Цветан Василев, Кирил Домусчиев, Цеко Минев и Гриша Ганчев осигуряват средства на Александър Чакмаков за ремонтните дейности на „Армията“.

 

 

Преди една година аз върнах Чакмаков на стадиона, направихме всичко както трябва. Именно с Чакмаков единствено съм разговарял нормално“, посочи още Илиев по адрес на създателя на сдружението „ЦСКА Завинаги“, което се нае да ремонтира терените на ДЮШ и самия стадион „Българска армия“.

 

 

„Една от най-известните фирми за осветление работи по проекта ми за „Армията“. Заради мен там за първи път видяха плочки. За всяко нещо имаме протоколи, фактури и каквото трябва, но нещата се изкривяват. Сега пак ще ме разнасят по феновете, защото говорят някакви личности, които минават по мокета, който аз лично съм платил“, каза още Майкъла.

 

 

„Сутринта ми пратиха протокол, в който опитват да ми кажат, че трябва да им обясня всичко, което съм правил – колко стола съм сложил и колко крушки съм завъртял...“, възмути се Илиев.