Вижте мнението на феновете на Левски за ЦСКА и Гриша Ганчев

галерия:

снимка: SPORTA.BG

Националния клуб на привържениците на Левски изказа мнението си по повод появилите се информации, че собственикът на Литекс Гриша Ганчев ще поеме кръвния враг ЦСКА.

 

На Фейсбук страницата на НКП, освен обръщение се появи и снимка на новата емблема на "армейците, каквото ще бъде според "сините" привърженици. 

 

"Приятели, предстоящия сезон честваме нашата 100 годишнина, а съдбата реши да ни върне в годините, в които привържениците на Левски се обособяват като свободномислещите хора. Хора, които се изправят срещу един отбор, който на всяка цена би се съединил с всеки, само и само да вземе заветната титла.

 

Комунистическият франкенщайн ЦДНА Септемврийско Знаме реши да повтори една от знаковите си стъпки в своята история - обединяването с друг отбор и взимането на неговите футболист.

 

Ние знаем, че най-сладко е да смачкаш такова подобие на клуб и на терена и на трибуните. Гответе се за един запомнящ се сезон, в който Левски отново ще може да се похвали със своето най-голямо богатство - синята публика!"