Рамос и Мюлдер на облекчен режим при първото занимание на Левски

снимка: БТА

Левски пристигна благополучно в Агиа Напа, Кипър, и тази вечер възпитаниците на Илиан Илиев проведоха първото си занимание от подготвителния лагер на "Острова на Афродита".

 

Всички футболисти, които бяха включени в групата за лагера, взеха участие във вечерното занимание, а Кристовао Рамос и Дъстли Мюлдер тренираха на облекчен режим.

 

Припомняме ви, че португалското крило се подложи на хирургическа интервенция заради херния, докато холандецът, който наскоро се съгласи да преподпише договора си с отбора, изпитва леки болки в прасеца.

 

Двамта въртяха обиколки в лежерно темпо, докато останалите 25 футболисти въртяха здраво обиколки в продължение на близо 80 минути при температура от около 7 градуса. Единствено вратарите Илиев, Иванов и Любенов тренираха с топка от всички футболисти на лагера.

 

Това е и първият етап от зимната подготовка на отбора, като играчите на Илиан Илиев ще работят основно за физическа подготовка. До 31-и януари Левски ще е в Кипър, като за този период има две предвидени контроли - Аарау (26.01) и Виктория Пилзен (30.01). "Сините" си идват на 31-и януари.