Отново и отново: Фантастичен Гарет Бейл герой за Тотнъм (ВИДЕО)

снимка: Guliver/Getty Images

Тотнъм и Лион оставиха интригата за след седмица във Франция, но "шпорите" все пак са с едни гърди напред, след като Гарет Бейл отново се превърна в герой за своите и отбеляза две попадния за лондонския тим.

 

Уелсецът вкара в 45-ата минута от пряк свободен, но в 55-ата Умитити изравни. Отново Бейл обаче беше точен за своя тим, след като във втората минута на продълженията подчини френския тим и взриви трибуните на "Уайт Харт Лейн".

 

Интригата обаче далеч не е мъртва, като след седмица в Лион ни очаква страхотно дерби с оглед на футбола, който показаха двата отбора.

 

Срещата започна силно за домакините, а Ревейлер едва не си отбеляза автогол след чудесна комбинация между Асу-Екото и Демпси, а малко след това Бейл от близо разстояние прати топката високо след удар от воле.

 

Гомис имаше възможност да открие резултата в 15-ата минута, но бе повален от Вертонген. Съдията обаче подимина ситуацията и не отсъди дузпа за Лион. Последва нова порция атаки от страна на Спърс, но Адебайор на два пъти пропусна прекрасни положения, но в 37-ата Бейл се отчете с най-големия пропуск на вечерта, пращайки топката в аут от 2 метра.

 

Той обаче се реваншира в първата минута на продълженията, след като с фамозен удар от 30 метра препарира вратаря на Лион и откри резултата по феноменален начин.

 

Втората част започна с пропуск на Лион, но в 55-ата Юмитити отбеляза рядко красив гол от далечно разстояние, което остави Фридъл безпомощен. Американецът обаче беше герой минути по-късно, когато спаси невероятно положение, открило се пред Лакасете.

 

Голът обърка сметките на Тотнъм, който заигра много сковано и единствено Бейл беше заплаха за гостуващия тим. Именно той обаче отново се оказа напълно достатъчен за Вилаш Боаш, след като в 93-ата минута изпрати пореден феноменален изстрел с левия крак, който направи Веркутре безпомощен за втори път - 2:1 след фантастични голове и на двата тима.

 


szólj hozzá: Tottenham vs Lyon 2:1 MATCH HIGHLIGHTS