Касияс: Густаво ми пречеше да виждам при удара на Рибери

снимка: Guliver/Getty Images

Капитанът на Реал Мадрид Икер Касияс застана зад думите на своя треньор Жозе Моуриньо. Според стража на „белия балет" попадналия в засада Луис Густаво, му е пречил да вижда ситуацията за първия гол добре и удара на Франк Рибери.

 

Домакините от Байерн откриха резултата след като Рибери бе най-съобразителен в наказателното поле след центриране от корнер. В момента на удара обаче Луис Густаво се намира зад защитата на Реал и застава точно пред Касияс, но не играе с топката. Голът бе зачетен защото реферите сметнаха, че Густаво не е повлиял на играта.

 

„Позицията, на която бе застанал Луси Густаво ми пречеше да виждам добре. Може да не сте го забелязали първия път, но нещата се случиха много бързи, а той наистина бе в засада," заяви Касияс.

 

Реал успя да изравни чрез Месут Йозил през второто полувреме, но в края на мача Марио Гомес донесе успеха на баварците.

 

„Най-важното е, че отбелязахме гол на чужд терен. Сега всичко ще се решава в Мадрид," заяви Касияс.

 

Преди обаче двубоя с Байерн на „Сантяго Бернабеу" след една седмица, Реал гостува на Барселона в среща от Примера Дивисион.

 

„В Барселона ще се опитаме да спечелим мача и да дадем най-доброто от себе си. Ще бъде много важен мач за двата отбора, но не и решителен," добави Касияс.