Само в SPORTA.BG: "Жълто-черния" купон се завихри в съблекалнята

снимка: SPORTA.BG

Купонът за футболистите и щаба на Ботев (Пловдив) стартира още от съблекалнята след гръмката победа с 3:0 над вечния враг Локомотив (Пловдив), предаде специалният пратеник на SPORTA.BG. "Канарчетата" разпердушиниха "смърфовете" пред празните трибуни на Коматево с попадения на Густаво Афонсо, Тодор Неделев и Дуде Ндонгала. Нашата медия проследи НА ЖИВО сбллъсъка - вижте всичко по-интересно ТУК.

Възпитаниците на Николай Киров се прибраха в съблекалните след последния съдийски сигнал на Станислав Тодоров и завихриха страшно парти. Някои от "канарчетата" даваха тонове за песни, свързани с клуба, други пък драха гърла в името на победата над кръвния враг. Играчите на Ботев направо полудяха от радост още на терена, като пренесоха сладките емоции от триумфа и извън него. 

"Жълто-черните" вече са запазили едно от марковите заведения под тепетата, където специално ще полеят убедителната победа. 

Ботев измести Локомотив (Пловдив) от седмото място в класирането, а това е още един повод тази вечер футболистите на Николай Киров да отворят бутилка шампанско.