Илиан Илиев бесен след реми срещу слабака Витоша

Верея извъртя изненадващо 1:1 срещу слабака Витоша в Стара Загора. приятната изненада в елита натискаше цял мач, но това не стигна за 3 точки. Аутсайдерът от Бистрица заслужи историчекса първа точка при гостуване чрез Ивайло Лазаров, който през първата част прати снаряд от 40 метра във вратата на Верея. Домакините стигнаха все пак до точка след грешка на вратаря Михаил Иванов и изравнителен гол на Валери Домовчийски в 83-ата минута. 

Треньорът на Верея Илиан Илиев изхаби много нерви край тъчлинията. Специалистът нее спря да вика и да ръкомаха нервно. След края на срещата леко ловладя емоциите си, но от изказването му си пролича разочарованието:

"Гостите ни поведоха нелепо. Знаехме, че Витоша не са готови да се надиграват и използват прибрана тактика, трудно е на всички да им отбележат. Трябваше да въртим фланговете по-бързо, трябваше да играем по-бързо. След това се изнервихме. Второто полувреме скъсихме дистанцията, заиграхме по-директно", започна Илиан Илиев.


"Цял мач фланговите ни играчи бяха с обратни крака за да се центрира навътре. Не успяхме в нашите ситуации. Старанието на футболистите и себераздаването, в тази ситуация, в която не се знае какво ще стане утре, няма какво да желая повече", добави специалистът.

"Важното е да можем да се погледнем в очите и да си стиснем ръцете, пак ще го направим", завърши старши треньорът на Верея.

След ремито Верея падна до шесто място в елита с 31 точки. Витоша пък е твърдо последн с 5 точки и без победа досега.