Звезди на Атлети актьори в хитов сериал (СНИМКИ)

галерия:

снимка: twitter.com

Капитанът на Атлетико (Мадрид) Габи Фернандес и партньорът му в полузащитата Коке стават актьори поне за ден. Те ще се появят като гост-звезди в един от епизодите на култовия испански сериал "Новите съседи". Поредицата стана изключително популярна и у нас заради комедийния си характер.

Създателите на сериала са решили да включат 20 популярни личности от различни сфери, сред които място намират и звездите на "дюшекчиите". Всичко това се прави по повод юбилейния 10-и сезон на поредицата.

Още преди месец, когато стартира новият сезон, се появиха снимки от сцените с участието на Габи и Коке. Двамата си партнират с героите на Рикардо Аройо и Фернандо Трухийо, а от екипа на сериала упорито отказаха да разкрият подробности. Снощи обаче това стори Коке в социалната мрежа "Туитър". Той подкани феновете да си пуснат телевизорите и да очакват епизода с негово участие.

"Новите съседи" се появи на екран през 2007 година и бързо си спечели много почитатели. Той е лидер в часа си на излъчване и може да се похвали с гледаемост 30 на сто от испанската публика.

koke.jpg

kokekoke.jpg

Снимки: Twitter