Звезда на Лудогорец и семейството му оцеляха в катастрофа

снимка: Булфото

Футболистът на Лудогорец Христо Златински е катастрофирал днес край Русе, докато в автомобила му са се намирали още бременната му съпруга и 4-годишното им дете, съобщава БГНЕС.

За щастие пострадалите в инцидента са без опасност за живота, като Златински и съпругата му са били откарани в русенската болница с наранявания, докато малкото дете на двойката се е разминало без сериозни последствия.

Съобщава се, че футболистът на Лудогорец е приет в болница с наранявания по врата и главата, докато бременната му съпруга се е разминала единствено с прорезни рани.

Автомобилът BMW X5 на футболиста се е сблъскал с "Фиат", чийто водач не е успял да овладее след грубо нарушение на тежкотоварен камион на мокрия път край Русе.

Най-сериозно е положението на 68-годишния Иво Влаев, който е с политравми на гръдния кош и корема. Той е бил затиснат и се е наложило да се реже колата. По-леко са ранени съпругата му Динка Влаева на 70 години и водачът на автомобила Христо Влаев на 39 години.

С оглед на създалата се ситуация, не е ясно дали Христо Златински ще бъде на разположение на наставника Георги Дерменджиев за двубоя с Базел от Шампионската лига в сряда.