Звезда на Етър: България ще се радва на реми с Черна гора

Звездата на Етър Велко Батрович даде доста любопитно интервю за изданието "Viesti" преди предстоящата европейска квалификация между България и Черна горе. Черногорецът е убеден, че "лъвовете" ни ще се задоволят с равен резултат, тъй като не могат да отбележат повече от един гол.

"Очаквам добра, но твърда игра. Такава информация ми дадоха съотборниците ми за работата на селекционера на България Петър Хубчев. Той настоява за здрава защита и такава е схема на игра на отбора. Въпреки че са домакин, ще се придържат към нея. Проблемът им е в контузията на Кирил Десподов, който е най-добрият им нападател.

България има предимство, защото ще получи подкрепа от феновете си, но ние разполагаме с по-високото качество. И то без Йоветич и Савич. Ще вкараме гол, а те, въпреки подкрепата, не могат да реализират повече от един. Смятам, че равният е резултат, с който българите биха се задоволили.

Те са наясно, че имаме качество и няма да ни подценят. Вярно е, че футболът в България напредва, Лудогорец играе важна роля в Европа в последно време, стадионите са отлични и пълни... Но преходният период все още не е завършен и ние трябва да го използваме", заяви Батрович.