Жозе Моуриньо помага на ЦСКА в борбата за титлата

снимка: Булфото

Големият Жозе Моуриньо помага на ЦСКА в битката за титлата. 

Mениджърът на Челси е дал на „червените" шифъра си за успех - тренировъчната си програма. Португалецът е добър приятел със Стойчо Младенов. Именно това е причината треньорът на ЦСКА да се добере до формулата за подготовка на Жозе.  По нея „армейците" се готвят по време на паузата. Новината потвърди и дясната ръка на Стойчо Младенов Анатоли Нанков.

„За подготовката в Турция взехме тренировъчна програма от Моуриньо. Стойчо Младенов е добър приятел с него и се възползва от една от методиките му. Смятам, че крайният резултат ще е положителен за ЦСКА. Футболистите чувстват умора, но до подновяването на първенството ще сме в топформа. Чакат ни тежки мачове и трябва да сме подготвени много добре физически", разкри пред „Меридиан Мач” Анатоли Нанков.

Стойчо Младенов и Жозе Моуриньо са близки от дълги години. Те се познават от престоя на легендата на „червените" във Витория Сетубал. Младенов е играл за португалския тим между 1989 и 1991 г., а по това време треньор в клуба е бил бащата на Жозе - Феликс Моуриньо. 

Именно той е запознал Стойчо с настоящия мениджър на Челси. Оттогава до ден днешен двамата поддържат връзка.