Железните бригади: Царско село футбол или ММА играе?

Феновете на Локомотив София разпространиха гневна декларация след победата с 2:1 срещу Царско село в дербито във Втора лига. Повод за реакцията на привържениците бе поведението на рефера Ангел Ангелов, който откровено ощети играчите на Локомотив София и толерираше домакините.

Ето декларацията без редакторска намеса:

"До господин Борислав Михайлов - президент на БФС

копие До господин Иван Василев - президент на ФК Локомотив София

Господа от БФС докога ще търпите подобно съдийство?!?

Господин Михайлов,

Гледахте ли вчера мача Царско село - Локомотив?

А видяхте ли как се "проявиха" Вашите "съдии"?

Защото цяла България видя как те се опитаха да отрежат главата на нашия Локомотив до кръста - немаркирани удари с лакти, абсолютно измислени червени картони, боксови удари, неотсъдена дузпа и всичко това в ущърб на само единия отбор - Локомотив.

За какво бе изгонен Здравко Димитров? Какво ще бъде наказанието му предвид това, че бе изгонен абсолютно неправилно?

Ами Виячки? Трябваше да бъде пребит ли, това ММА ли е?

И цялата тази наглост се повтаря, потретя и мултиплицира до безкрай с години и години - при почти всяко гостуване, че дори и при някои домакински срещи, на Локомотив се налага да играе както срещу противника си, така и срещу Вашите съдии. А специално Ангел Ангелов е "Ангел", но за един определен кръг и това се знае от абсолютно всеки един привърженик на футбола в България.

Помните ли, защото ние помним, как навремето точно той подари титлата на Литекс срещу Локомотив? Времето му да си тръгне завинаги от съдийството отдавна е минало зенита си, като вчера ясно се видя, че той всъщност наистина може да свири, но само под диригентска палка. Докога ще търпите (или може би толерирате?) подобни изстъпления? Не е ли крайно време, в 21-ви век, подобни неща да бъдат елиминирани из корен!?

И накрая БРАВО, голямо БРАВО на ОТБОРЪТ на ЛОКОМОТИВ, футболисти, треньори и ръководство показахте това, което всеки футболен привърженик в България иска да вижда от своя отбор - дух, здрава битка и себераздаване до край, въпреки всичко и всички.

Горди сме с Вас.

Благодарим!