Вижте колко са продадените билети за финала за Купата

снимка: lap.bg
Малко над 25 000 билета са продадени за финала за Купата на България между Левски и Славия, който е утре от 19:30 ч. на националния стадион "Васил Левски". Това заяви на общата пресконференция преди двубоя Атанас Караиванов, който е изпълнителен директор на "Футбол Про Медия". 
Той заяви, че може да видим нов рекорд по посещаемост на мач между два български тима от този век. Постижението се държи от ЦСКА и Монтана, които през 2016 събраха на "Васил Левски" повече от 33 000 зрители на финала за Купата. Тогава третодивизионният тим на "червените" спечели с 1:0 и вдигна трофея в исторически сблъсък. 
"Ще видим дали ще има подобрение на рекорда на ЦСКА - Монтана, който беше малко над 33 000 души. Имаме тенденция, че това ще се случи за мача утре. До момента са продадени малко над 25 000 билета. Свършиха билетите за секторите “А” и “В”. Единствено има още билети за “А” в частта, която е отредена за Славия.
Днес ще се продават на стадион “Славия”, а утре и на националния стадион ще има отворена каса за феновете на “белите”. Ще има за блокове 9 и 10 в сектор “А”. По отношение на феновете на Левски над 90% от отредените билети вече са закупени. За тях в сектор “А” местата са изчерпани, също и във “В”. Единствено има все още за сектор “Г”, сподели Караиванов.