Жадното се завърна в Септември!

снимка: youtube.com/levskitv

Николай Митов се завърна в Първа професионална лига, съобщиха колегите от "Спортал". Левски би шута на Жадното, за да привлече като старши треньор италианеца Делио Роси, но Митов не е имал никакви проблеми веднага да си намери отбор. Той се завръща в Септември, чийто треньор бе преди да акостира на "Герена". Столичният тим ще уволни настоящия наставник Димитър Васев заради четирите загуби в първите пет мача от първенството.

Собственикът на Септември Румен Чандъров е човекът, който е задействал плана с връщането на Ники Митов, защото е останал разочарован от старта на кампанията и лошите резултати. Точно той използва връзките си със спортния директор на Левски Даниел Боримиров, за да уреди там Жадното.

Димитър Васев стана треньор на Септември това лято, като шефовете на клуба обновиха почти целия тим, оставяйки 5-6 футболисти от отбора, спечелил промоция през месец май. Това обаче се отрази доста зле на работата в отбора и софиянци търкат дъното с Витоша (Бистрица). 

Иначе в щаба на Септември отново ще бъде Христо Арангелов. Той спечели първото място във Втора лига, а преди това бе помощник-треньор в тима и познава отлично работната среда.

Вчера Септември загуби с 0:1 от Берое и това бе поводът ръководството да отстрани Васев. Единственият успех на тима бе срещу Пирин с 1:0 в мач от втория кръг. Очаква се повторният дебют на Ники Митов да бъде срещу лидера Черно море във Варна на 27 август.