Кметът на Враца изригна срещу съдийството и атакува собствения си отбор

снимка: twitter.com

Кметът на Враца и председател на Управителния съвет на местния футболен Ботев - Калин Каменов, се хвърли в атака срещу съдиите в мача от Втора лига с Несебър, завършил 1:1. Той каза, че реферите са действали "безобразно" срещу неговия тим и заяви, че клубът ще подаде жалба.

"Афектиран съм, защото отборът се представи много слабо. През второто полувреме съдиите, и в частност страничният рефер по нашата атака, влязе в тона на безобразната игра и отсъди няколко несъществуващи засади. Ще прегледаме видеозапис от спорните ситуации и обмисляме с екипа да подадем контестация. Но какво от това? Една жалба няма да промени резултата и няма да скрие факта, че днес Ботев беше безобразно слаб", обяви кметът на Враца.

Той скочи и срещу футболистите на тима и разкритикува нежеланието им за игра. Каменов предупреди треньорския щаб за ужасяващата игра и заяви, че повече никога не иска да гледа подобно представяне от Ботев (Враца).

"Недоволен съм от липсата на желание за игра. Та ние нямаме точен удар към вратата с изключение на гола, който вкарахме. При срещи с отбори като Несебър, който беше напуснат от доста футболисти, липсата на желание за изява не може да не ме притеснява, защото отборът ни има качества. Казах на футболистите и треньорите още в тунела, че трябва да се засрамят от днешния мач, защото с такива игри не можем да вървим към високите цели. Аз не искам отборът ми да се представя по този начин, не искам да виждам повече такъв Ботев", заяви Каменов.